A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.60-at2021. 12. 14.

Alder Lake Optimizations és DDR5 támogatás

A FinalWire bejelentette az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 6.60-as verzióját. Az AIDA64 Extreme sokrétű diagnosztikai és teljesítménymérési eszköz az otthoni felhasználók számára; megjelent az AIDA64 Engineer kiadása professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás a vállalati informatikusok és mérnökök számára; kiadásra került az AIDA64 Network Audit, amely egy dedikált hálózati leltározó eszköz a vállalat hálózati géppark eszközeinek gyűjtésére és kezelésére; és elérhető az AIDA64 Business, amely minden funkciót magába foglalva egy teljes hálózat menedzsment megoldás vállalkozások számára.

A legújabb AIDA64 frissítés optimalizált benchmarkokat tartalmaz az Intel „Alder Lake” és „Raptor Lake” processzoraihoz. A DDR5 memóriamodulokhoz és az XMP 3.0 memóriaprofilokhoz új fejlesztések érkeztek, és támogatja a legújabb AMD és Intel CPU platformokat, valamint az AMD és az nVIDIA új grafikus- és GPGPU számítási-technológiáit.

Az androidos AIDA64 mobil app már elérhető a Huawei AppGallery-ben is. A hat AIDA64 mobil appot már összesen több mint 14 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX-512 és AVX2 optimalizált sebességmérés Intel „Alder Lake” és „Raptor Lake” processzorokhoz
  • Intel „Raptor Lake” CPU és DDR5 memória modulok bővített támogatása
  • DDR5 XMP 3.0 memóriaprofilok támogatása
  • Intel „Meteor Lake” processzor előzetes kezelése
  • nVIDIA GeForce RTX 2060 12GB és GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU diagnosztika

AIDA64 decemberi frissítés

AVX-512 és AVX2 gyorsított teljesítménymérés az Intel “Alder Lake” és a “Raptor Lake” processzorok számára

64-bites többszálú AVX-512 optimalizált teljesítménymérés a 12th Gen Intel Core “Alder Lake” asztali és mobil processzorok- és a közelgő Intel “Raptor Lake” alapú asztali és mobil processzorok számára. AVX2 optimalizált 64-bites teljesítménymérések az Intel Hybrid processzorok hatékony magjai (E-Cores) számára. Az AIDA64 teljesítménymérése és a Rendszerstabilitás-teszt most hasznosítja a AVX-512, AVX2, AVX, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, valamint a AES-NI képes Intel processzorok hardveres gyorsítását. DDR5 RAM modulok és XMP 3.0 memóriaprofilok támogatása. Előzetes támogatás kaptak az Intel „Meteor Lake” processzorai. 

A legújabb hardver technológiák támogatása

Többszálú OpenCL GPGPU teljesítménymérések, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz: nVIDIA CMP 70HX, CMP 90HX, GeForce RTX 2060 12GB, GeForce RTX 3050 Ti Laptop, GeForce RTX 3080 Ti Laptop, RTX A2000 12GB, RTX A4500, T400 4GB, T1000 8GB.

További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.