A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.60-at2021. 12. 14.

Alder Lake Optimizations és DDR5 támogatás

A FinalWire bejelentette az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 6.60-as verzióját. Az AIDA64 Extreme sokrétű diagnosztikai és teljesítménymérési eszköz az otthoni felhasználók számára; megjelent az AIDA64 Engineer kiadása professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás a vállalati informatikusok és mérnökök számára; kiadásra került az AIDA64 Network Audit, amely egy dedikált hálózati leltározó eszköz a vállalat hálózati géppark eszközeinek gyűjtésére és kezelésére; és elérhető az AIDA64 Business, amely minden funkciót magába foglalva egy teljes hálózat menedzsment megoldás vállalkozások számára.

A legújabb AIDA64 frissítés optimalizált benchmarkokat tartalmaz az Intel „Alder Lake” és „Raptor Lake” processzoraihoz. A DDR5 memóriamodulokhoz és az XMP 3.0 memóriaprofilokhoz új fejlesztések érkeztek, és támogatja a legújabb AMD és Intel CPU platformokat, valamint az AMD és az nVIDIA új grafikus- és GPGPU számítási-technológiáit.

Az androidos AIDA64 mobil app már elérhető a Huawei AppGallery-ben is. A hat AIDA64 mobil appot már összesen több mint 14 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX-512 és AVX2 optimalizált sebességmérés Intel „Alder Lake” és „Raptor Lake” processzorokhoz
  • Intel „Raptor Lake” CPU és DDR5 memória modulok bővített támogatása
  • DDR5 XMP 3.0 memóriaprofilok támogatása
  • Intel „Meteor Lake” processzor előzetes kezelése
  • nVIDIA GeForce RTX 2060 12GB és GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU diagnosztika

AIDA64 decemberi frissítés

AVX-512 és AVX2 gyorsított teljesítménymérés az Intel “Alder Lake” és a “Raptor Lake” processzorok számára

64-bites többszálú AVX-512 optimalizált teljesítménymérés a 12th Gen Intel Core “Alder Lake” asztali és mobil processzorok- és a közelgő Intel “Raptor Lake” alapú asztali és mobil processzorok számára. AVX2 optimalizált 64-bites teljesítménymérések az Intel Hybrid processzorok hatékony magjai (E-Cores) számára. Az AIDA64 teljesítménymérése és a Rendszerstabilitás-teszt most hasznosítja a AVX-512, AVX2, AVX, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, valamint a AES-NI képes Intel processzorok hardveres gyorsítását. DDR5 RAM modulok és XMP 3.0 memóriaprofilok támogatása. Előzetes támogatás kaptak az Intel „Meteor Lake” processzorai. 

A legújabb hardver technológiák támogatása

Többszálú OpenCL GPGPU teljesítménymérések, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz: nVIDIA CMP 70HX, CMP 90HX, GeForce RTX 2060 12GB, GeForce RTX 3050 Ti Laptop, GeForce RTX 3080 Ti Laptop, RTX A2000 12GB, RTX A4500, T400 4GB, T1000 8GB.

További cikkek
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.70-et
Elolvasom
FinalWire kiadta az AIDA64 v6.50-et
Elolvasom
Megjelent a legújabb AIDA64 v6.33
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.