A FinalWire kiadta az AIDA64 v2.20 frissítést2012. 01. 25.

OpenCL GPGPU stressz teszt és Intel Ivy Bridge támogatás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

A legújabb AIDA64 kiadás OpenCL GPGPU stressz teszttel bővíti a Rendszer stabilitásteszt modult, és 64 bites optimalizált sebességmérést biztosít az Intel Atom „Cedarview” processzorokhoz, valamint a hamarosan megjelenő Intel Core „Ivy Bridge” APU-khoz.

„Saját méréseink szerint az új AIDA64 Rendszer stabilitásteszt segítségével kimagasló mértékű áramfogyasztás és hőtermelés érhető el” - hangsúlyozta a legújabb eredményeket értékelve Miklós Tamás, a FinalWire Kft. ügyvezetője. Hozzátette: „Az AIDA64 ezzel egy olyan átfogó diagnosztikai eszközzé vált, melynek stressz tesztelő és hardver monitorozó funkcióival az asztali számítógépek, notebookok és szerverek teljesítményének mérésén túl a túlmelegedési és stabilitási problémákra is fényt lehet deríteni”.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • OpenCL GPGPU stressz teszt
  • Intel Atom „Cedarview” processzor optimalizációk
  • Intel Core „Ivy Bridge” APU-k és Intel 7-es sorozatú lapkakészletek támogatása
  • ACPI 5.0 és OpenCL 1.2 támogatás
  • AMD Radeon HD 7970 és nVIDIA GeForce GT 640 videokártya diagnosztika

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Elolvasom
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.