A FinalWire kiadta az AIDA64 v2.20 frissítést2012. 01. 25.

OpenCL GPGPU stressz teszt és Intel Ivy Bridge támogatás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

A legújabb AIDA64 kiadás OpenCL GPGPU stressz teszttel bővíti a Rendszer stabilitásteszt modult, és 64 bites optimalizált sebességmérést biztosít az Intel Atom „Cedarview” processzorokhoz, valamint a hamarosan megjelenő Intel Core „Ivy Bridge” APU-khoz.

„Saját méréseink szerint az új AIDA64 Rendszer stabilitásteszt segítségével kimagasló mértékű áramfogyasztás és hőtermelés érhető el” - hangsúlyozta a legújabb eredményeket értékelve Miklós Tamás, a FinalWire Kft. ügyvezetője. Hozzátette: „Az AIDA64 ezzel egy olyan átfogó diagnosztikai eszközzé vált, melynek stressz tesztelő és hardver monitorozó funkcióival az asztali számítógépek, notebookok és szerverek teljesítményének mérésén túl a túlmelegedési és stabilitási problémákra is fényt lehet deríteni”.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • OpenCL GPGPU stressz teszt
  • Intel Atom „Cedarview” processzor optimalizációk
  • Intel Core „Ivy Bridge” APU-k és Intel 7-es sorozatú lapkakészletek támogatása
  • ACPI 5.0 és OpenCL 1.2 támogatás
  • AMD Radeon HD 7970 és nVIDIA GeForce GT 640 videokártya diagnosztika

További cikkek
FinalWire Introduces AIDA64 v6.75
Elolvasom
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.70-et
Elolvasom
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.60-at
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.