A FinalWire kiadta az AIDA64 v3.00 frissítést2013. 06. 02.

Új memória benchmarkok és Intel Haswell processzor támogatás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 3.00-s verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

Az új AIDA64 kiadás alapjaiban újraírt memória sávszélesség és késleltetés sebességmérést vonultat fel, melyek immár AVX2, AVX és SSE optimalizációt is kaptak. A májusi AIDA64 frissítés teljeskörűen támogatja az AMD „Kabini” és Intel „Haswell” processzorokat, valamint a legújabb AMD Radeon és nVIDIA GeForce grafikus vezérlőket.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Többszálú gyorsítótár és memória sávszélesség sebességmérés AVX2, AVX és SSE optimalizációval
  • Blokk-véletlenszerű gyorsítótár és memória késleltetés benchmark
  • 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Kabini” és „Temash” APU-n
  • AVX2 és FMA optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Haswell” processzorhoz
  • Intel „Crystal Well” processzor L4 gyorsítótárának előzetes támogatása
  • Crucial M500, OCZ Vertex 450 SSD támogatás
  • AMD Radeon HD 7990 „Malta” és nVIDIA GeForce 700 GPU-család diagnosztika

További cikkek
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.