A FinalWire kiadta az AIDA64 v5.92-t2017. 06. 20.

A FinalWire ma újabb frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verziójához. Az 5.92-es verzió Intel Skylake-X benchmark-al és AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik, valamint a legújabb nVIDIA és AMD GPGPU számítási technológiák is támogatásra kerültek. A csatlakoztatott akkumulátorok és az UPS eszközök elhasználtságáról is kérhető mostantól hardveres riasztás.

Az AIDA64 kiadásainak újdonságai közé tartozik továbbá az RGB LED billentyűzet és egér támogatás, ami a meglévő AIDA64 RGB LED modul kiegészítése a Corsair K55 RGB LED billentyűzettel és a Corsair Glaive RGB LED egérrel. Különféle vizuális megjelenítésekkel figyelhető a CPU, a RAM, a hálózati forgalom, a hőmérséklet adatok, a ventillátorok sebességei és az energiaellátás.

Új generációs Intel CPU és Chipset támogatásával a VX2 és az FMA 64-bites benchmarkok optimalizálva lettek a hetedik generációs Intel Core “Skylake-X” és a “Kaby Lake-X” csúcskategóriás asztali processzorokhoz. Támogatás érhető el az Intel X299 “Union Point” south bridge chipsethez, valamint az Intel “Skylake-X” and “Kaby Lake-X” processorok integrált memóriavezérlőjéhez. A Rendszer Stabilitás Teszt és a benchmarkok Advanced Vector Extensions 2 (AVX2)-t, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, és az új Intel processzorok AES-NI hardveres gyorsítását használja fel.

A legújabb hardver technológiák használatánál a többszálú OpenCL GPGPU benchmarkok, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz is: AMD Radeon RX 500 Series, nVIDIA GeForce GT 1030, GeForce MX150, Titan Xp. Vulkan grafikus gyorsító diagnosztika az AMD, Intel és nVIDIA grafikus gyorsítókhoz. NVMe 1.3 és WDDM 2.2 támogatása. Az AMD Ryzen 5 és az AMD Ryzen 7 processorok fejlettebb támogatása, valamint az Areca RAID továbbfejletsztett támogatása.

A Windows-os PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a hardveres szakembereket megcélzó AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.92-es verzióra. Az AIDA64 mobileszközökre fejlesztett alkalmazásai is elérhetőek, amelyekből az Androidra szánt változatot már több mint 3 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX2- és FMA-optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Skylake-X” és „Kaby Lake-X” processzorokhoz
  • AMD Ryzen 5 és Ryzen 7 processzorok továbbfejlesztett támogatása
  • Pertelian (RS232) külső LCD kijelző támogatása
  • Corsair K55 RGB LED billentyűzet kezelése
  • Corsair Glaive RGB LED egér támogatás
  • 20 processzorcsoport kezelése
  • NVMe 1.3, WDDM 2.2 támogatás
  • Areca RAID vezérlők továbbfejlesztett támogatása
  • AMD Radeon RX 500 sorozat teljes körű támogatása
  • nVIDIA GeForce GT 1030, GeForce MX150, Titan Xp GPU-k diagnosztikája

További cikkek
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.