A FinalWire kiadta az AIDA64 v6.20-at2019. 11. 21.

AMD Renoir teljesítménymérések és AMD Radeon RX 5500 Series támogatás

BUDAPEST, Magyarország - 2019. november 26. - A FinalWire bejelentette az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 6.20-as verzióját. Az AIDA64 Extreme sokrétű diagnosztikai és teljesítménymérési eszköz az otthoni felhasználók számára; megjelent az AIDA64 Engineer kiadása professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás a vállalati informatikusok és mérnökök számára; kiadásra került az AIDA64 Network Audit, amely egy dedikált hálózati leltározó eszköz a vállalat hálózati géppark eszközeinek gyűjtésére és kezelésére; és elérhető az AIDA64 Business, amely minden funkciót magába foglalva egy teljes hálózat menedzsment megoldás vállalkozások számára.

A legújabb AIDA64 frissítés az AMD „Renoir” és az Intel „Ice Lake” processzorok számára optimalizált referenciaértékeket tartalmaz, támogatja a szenzorértékek monitorozását az EVGA Z10 RGB kijelzőkön, valamint támogatja a legújabb AMD és Intel CPU platformokat és az új AMD és nVIDIA grafikus GPGPU számítási technológiákat.

Az androidos AIDA64 mobil app már elérhető a Huawei AppGallery-ben is.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX2 és FMA optimalizált 64 bites benchmarkok az AMD Zen 2 „Renoir” APU-hoz
  • Microsoft Windows 10 2019. novemberi frissítés támogatása
  • AVX-512 optimalizált sebességmérés Intel „Ice Lake” processzorokhoz
  • EVGA Z10 RGB LCD kijelző támogatása
  • 3. generációs AMD Threadripper processzorok továbbfejlesztett kezelése
  • 4. generációs AMD Ryzen asztali processzorok előzetes támogatása
  • AMD Radeon RX 5500 sorozatú GPU-k támogatása
  • nVIDIA GeForce GTX 1650 Super, GeForce GTX 1660 Super GPU diagnosztika
  • Javítva: több CPU-csoport esetén az AIDA64 induláskor lefagyott

AIDA64 November Frissítés

Optimalizált 64-bit benchmarkok az AMD Zen 2 “Renoir” APU számára

Az AIDA64 CPUID panel, a Cache & Memory Benchmark panel, a GPGPU Benchmark panel, a System Stability Test és az összes gyorsítótár, memória és processzor teljesítménymérések teljes mértékben optimalizálva lettek az AMD Zen 2 “Renoir” asztali és mobil APU-khoz, az AVX2, FMA3, AES-NI és SHA utasítások felhasználásával. Részletes chipkészletinformáció az integrált memóriavezérlőkhöz és az integrált déli hídhoz az AMD Zen 2 processzorok számára. PCI Express 4.0 vezérlők és eszközök támogatása. Továbbfejlesztett támogatás a 3. generációs AMD Threadripper processzorokhoz. A 4. generációs Ryzen asztali CPU-k előzetes támogatása. Javított lookup a program indításakor több CPU csoportot tartalmazó rendszereknél.

AVX-512 gyorsított teljesítménymérés az Intel “Ice Lake” processzorok számára

64-bites többszálú AVX-512 optimalizált teljesítménymérés az Intel Core 10000 Series “Ice Lake” mobil processzorok és az Intel “Ice Lake” szerver processzorok számára. Az AIDA64 teljesítménymérés és a Rendszerstabilitás-teszt most hasznosítja a AVX-512, AVX2, AVX, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, valamint a AES-NI képes Intel processzorok hardveres gyorsítását. Az AVX és a AVX-512 használata mostantól választható az AIDA64 Rendszerstabilitás tesztben. Legfeljebb 32 processzorcsoport támogatása az AIDA64 Business-ben, AIDA64 Engineer-ben és AIDA64 Network Audit-ban, valamint 4 processzor csoport támogatása az AIDA64 Extreme-ben.

A legújabb hardver technológiák támogatása

Többszálú OpenCL GPGPU teljesítménymérések, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz: AMD Radeon RX 5500 Series; nVIDIA GeForce GTX 1650 Super, GeForce GTX 1660 Super, Tesla V100S-PCIE-32GB. VGA Z10 RGB LCD kijelző támogatása.

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Elolvasom
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.