A FinalWire leleplezte az AIDA64 v2.00-t2011. 10. 25.

Automatikus online frissítés és Intel Sandy-Bridge-E támogatás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.00-s verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

A legújabb AIDA64 kiadás automatizált online frissítéssel gazdagodott, és 64 bites AVX optimalizált sebességmérést biztosít a hamarosan megjelenő Intel Core i7 „Sandy Bridge-E” processzorokhoz. Ezen felül az immár 133 ezer eszközt tartalmazó AIDA64 hardver adatbázisba a Western Digital merevlemezek is bekerültek.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Automatikus online frissítés
  • LGA2011 Intel „Sandy Bridge-E” processzorok támogatása
  • AMD „Krishna” és „Wichita” processzorok előzetes támogatása
  • Intel Atom „Cedarview” processzorok előzetes támogatása
  • Intel „Ivy Bridge” processzorok és 7-es sorozatú lapkakészletek előzetes támogatása
  • Western Digital merevlemezek továbbfejlesztett kezelése
  • Átalakított ACPI tábla felsorolás és dekódolás
  • VMware Workstation v8 támogatása
  • AMD Radeon HD 6625M és GeForce GTX 570M videokártya diagnosztika

További cikkek
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Elolvasom
FinalWire Unveils AIDA64 v6.90
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.