A FinalWire leleplezte az AIDA64 v2.00-t2011. 10. 25.

Automatikus online frissítés és Intel Sandy-Bridge-E támogatás

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.00-s verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t.

A legújabb AIDA64 kiadás automatizált online frissítéssel gazdagodott, és 64 bites AVX optimalizált sebességmérést biztosít a hamarosan megjelenő Intel Core i7 „Sandy Bridge-E” processzorokhoz. Ezen felül az immár 133 ezer eszközt tartalmazó AIDA64 hardver adatbázisba a Western Digital merevlemezek is bekerültek.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Automatikus online frissítés
  • LGA2011 Intel „Sandy Bridge-E” processzorok támogatása
  • AMD „Krishna” és „Wichita” processzorok előzetes támogatása
  • Intel Atom „Cedarview” processzorok előzetes támogatása
  • Intel „Ivy Bridge” processzorok és 7-es sorozatú lapkakészletek előzetes támogatása
  • Western Digital merevlemezek továbbfejlesztett kezelése
  • Átalakított ACPI tábla felsorolás és dekódolás
  • VMware Workstation v8 támogatása
  • AMD Radeon HD 6625M és GeForce GTX 570M videokártya diagnosztika

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Elolvasom
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.