A FinalWire útjára bocsátotta az AIDA64 v4.20 frissítést2014. 02. 12.

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 4.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business-t.

Új memória stresszteszt és Intel Haswell Refresh támogatás

BUDAPEST – 2014. február 12. - Megjelent az AIDA64 termékcsalád 4.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business-t.

Az új AIDA64 kiadás alapjaiban újraírt, többszálú memória stressz tesztelő modult vonultat fel, mely immár SSE2, AVX, AVX2 és FMA gyorsítást is kapott. A februári AIDA64 frissítés teljeskörűen támogatja az Intel „Haswell Refresh”, „Bay Trail”, „Avoton” és „Rangeley”  processzorokat, valamint a legújabb AMD Radeon grafikus vezérlők Mantle API felületét.

Új szolgáltatások és fejlesztések

 • AMD Mantle grafikus vezérlő diagnosztika
 • Többszálú memória stresszteszt SSE, SSE2, AVX, AVX2, FMA, BMI és BMI2 gyorsítással
 • 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Mullins” és „Beema” APU-n
 • 64 bites optimalizált sebességmérés Intel Atom C2000 „Avoton” és „Rangeley” SoC-okon
 • 64 bites optimalizált sebességmérés Intel „Bay Trail” asztali, mobil és tablet SoC-okon
 • Intel „Haswell Refresh” platform és Intel „Wildcat Point” PCH teljeskörű támogatása
 • Intel „Broadwell” CPU bővített támogatása
 • Intel „Royston” SoC előzetes kezelése
 • OCZ Vertex 460 SSD támogatás
 • AMD Radeon R5, R7, R9 GPU-család diagnosztika
 • nVIDIA GeForce GTX Titan Black, GeForce GTX 750 Ti GPU diagnosztika

További cikkek
FinalWire Introduces AIDA64 v6.75
Elolvasom
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.70-et
Elolvasom
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.60-at
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.