A FinalWire útjára bocsátotta az AIDA64 v4.20 frissítést2014. 02. 12.

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 4.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business-t.

Új memória stresszteszt és Intel Haswell Refresh támogatás

BUDAPEST – 2014. február 12. - Megjelent az AIDA64 termékcsalád 4.20-as verziója, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Exreme változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business-t.

Az új AIDA64 kiadás alapjaiban újraírt, többszálú memória stressz tesztelő modult vonultat fel, mely immár SSE2, AVX, AVX2 és FMA gyorsítást is kapott. A februári AIDA64 frissítés teljeskörűen támogatja az Intel „Haswell Refresh”, „Bay Trail”, „Avoton” és „Rangeley”  processzorokat, valamint a legújabb AMD Radeon grafikus vezérlők Mantle API felületét.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AMD Mantle grafikus vezérlő diagnosztika
  • Többszálú memória stresszteszt SSE, SSE2, AVX, AVX2, FMA, BMI és BMI2 gyorsítással
  • 64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Mullins” és „Beema” APU-n
  • 64 bites optimalizált sebességmérés Intel Atom C2000 „Avoton” és „Rangeley” SoC-okon
  • 64 bites optimalizált sebességmérés Intel „Bay Trail” asztali, mobil és tablet SoC-okon
  • Intel „Haswell Refresh” platform és Intel „Wildcat Point” PCH teljeskörű támogatása
  • Intel „Broadwell” CPU bővített támogatása
  • Intel „Royston” SoC előzetes kezelése
  • OCZ Vertex 460 SSD támogatás
  • AMD Radeon R5, R7, R9 GPU-család diagnosztika
  • nVIDIA GeForce GTX Titan Black, GeForce GTX 750 Ti GPU diagnosztika

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Elolvasom
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.