FinalWire kiadta az AIDA64 v5.95-öt2017. 11. 27.

Asus ROG RGB LED perifériák és AMD Radeon Vega támogatás

A FinalWire ma bejelentette a népszerű rendszer-információs szoftvernek az AIDA64 5.95-ös verzióját. A frissítéssel bekerült az Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek szenzor értékeinek monitorozása, bevezetésre került számos fejlesztés a 2017-es AMD és Intel CPU platformokhoz, valamint bekerült a legújabb AMD és nVIDIA GPGPU számítási technológiák támogatása.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Microsoft Windows 10 Fall Creators Update támogatása
  • Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek kezelése
  • AMD Ryzen Threadripper processzor továbbfejlesztett támogatása
  • Corsair Commander Pro és EVGA iCX érzékelő támogatása
  • AMD X399, Intel X299 és Intel Z370 chipsetes alaplapok továbbfejlesztett támogatása
  • OpenGL 4.6 és WDDM 2.3 támogatás
  • Intel NVMe RAID tömb tagok összegyűjtése
  • AMD Radeon Vega sorozat teljes körű támogatása
  • nVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, GeForce MX110, GeForce MX130 GPU-k diagnosztikája
  • nVIDIA Tesla V100 sorozat előzetes kezelése

AIDA64 Novemberi frissítés

Microsoft Windows 10 Fall Creators Update támogatása

Operációs rendszer részletei, telepített programok lisjáta, és biztonsági szoftver információja a közelgő Microsoft Windows 10 Fall Creators Update Build 16299 frissítéshez. Optimalizált és javított ACPI lekérdezés, fa enumeráció és hőmérséklet mérési modulok.

Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek kezelése

Az AIDA64 RGB LED modul bővült az Asus ROG RGB LED billentyűzetekkel és egerekkel, az Asus Aura API használatával. CPU és memória kihasználtság, hálózati forgalom, hőmérséklet, feszültség, ventilátor sebesség, és áramhúzó mérések már figyelhetőek az RGB eszközökön, különböző vizuális ábrázolásokat használva.

AMD X399, Intel X299 és Intel Z370 chipsetes alaplapok továbbfejlesztett támogatása

Hőmérséklet, feszültség és ventilátor sebesség monitorozás a Socket TR4, LGA2066 és LGA1151v2 alaplapokhoz és processzorokhoz. Részletes lapkakészlet információ az AMD X399 “Promontory” déli hídról, valamint az integrált Server Controller Hub-ról, és az integrált AMD Ryzen Threadripper processzorok memória vezérlőjéről. Részletes SPD információ az XMP 2.0 memória profillal rendelkező magas teljesítményű DDR4 memória modulokról.

Új generációs Intel processzorok és lapkakészletek támogatása

A VX2 és FMA 64-bites benchmarkok optimalizálva lettek a nyolcadik generációs Intel Core “Coffee Lake” asztali processzorokhoz és az Intel core “Kaby Lake-R” mobil processzorokhoz. Támogatás érhető el az Intel Z370 “Union Point” déli hídhoz, valamint az  Intel “Coffee Lake” és “Kaby Lake-R” integrált processzorokhoz. A Rendszer Stabilitás Teszt és a benchmarkok Advanced Vector Extensions 2 (AVX2)-t, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, és az új Intel processzorok AES-NI hardveres gyorsítását használja fel. Előzetes támogatás az Intel Ice Lake processzorhoz.

A legújabb hardver technológiák támogatása

Többszálú OpenCL GPGPU benchmarkok, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz: AMD Radeon Pro WX 9100, Radeon RX Vega 56, Radeon RX Vega 64, Radeon Vega Frontier Edition; nVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, GeForce MX110, GeForce MX130, P102-100, P104-100, P104-101, P106-090, P106-100, Quadro P5200. Előzetes támogatás az nVIDIA Tesla V100 Series-hez. Vulkan grafikus gyorsító diagnosztika az AMD, Intel és nVIDIA grafikus gyorsítókhoz. OpenGL 4.6 és WDDM 2.3 támogatása. RAID tagok számbavétele az Intel NVMe RAID tömbök számára. Corsair Commander Pro és EVGA iCX szenzor támogatás.

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Детальніше
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Детальніше
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Детальніше

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.