Megjelent az AIDA64 4.60-as verziója2014. 07. 30.

A legutóbbi frissítés széles körű támogatást nyújt a külső LCD és VFD kijelzők számára.

Elkészült az AIDA64 termékcsalád legújabb, 4.60-as verziója. Amint az közismert, a népszerű rendszer-információs szoftver részletes adatokat szolgáltat gépünk vagy számítógépes hálózatunk hardveres és szoftveres környezetéről. A portfólió mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így az otthoni PC-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Exreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is.

Az új kiadásban jelentősen, 14 új típussal bővült a támogatott külső LCD és VFD kijelzők repertoárja: ezek olyan monokróm vagy színes megjelenítők, melyeken az AIDA64 közvetlenül képes megjeleníteni az általa kiolvasott hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékeket, illetve egyéb rendszeradatokat. Az AIDA64 júliusi frissítése ezen felül felismeri a legújabb, esetenként még piacra sem került processzorokat és grafikus technológiákat, valamint háttértárolókat.

„A legújabb verzió elkészítésekor elsősorban arra koncentráltunk, hogy látványosan bővítsük a felhasználók lehetőségeit a szenzormutatók külső kijelzőkön történő követésére. Emellett nagy hangsúlyt fektettünk az üzleti ügyfelek kéréseinek teljesítésére is: ezért bővítettük a szolgáltatáskínálatot olyan kisebb, de fontos funkciókkal, mint az XML-riportokba ágyazott XSL-stíluslapok, valamint az SSL-titkosított SMTP támogatása. Ez utóbbinak köszönhetően a szoftver a leltár riportjait és a riasztásokat biztonságos csatornán továbbíthatja a rendszergazdának” – mondta el Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft. ügyvezető igazgatója.

Új szolgáltatások és fejlesztések:

  • A mért szenzorértékek közvetlen megjelenítésének támogatása az alábbi külső LCD és VFD kijelzőkön: Abacom (ExpertProfi), AlphaCool, Digital Devices, LCD2USB, Mad Catz Venom, Matrix Orbital LK, Matrix Orbital GLK, Matrix Orbital GX, nMedia Pro-LCD, Pertelian X2040, SDC Megtron, SoundGraph iMon VFD, VL System LIS, VL System LIS 2
  • Monokróm LCD-k továbbfejlesztett kezelése
  • XML-riportok mentése beágyazott XSL-stíluslappal
  • XSL-stíluslapok javított kezelése
  • Emailküldés SSL-titkosított SMTP-n keresztül
  • OpenGL ES 3.1 támogatása
  • Direct3D Compute Shader eszközök módosított listázása
  • Plextor M6M, Plextor M6S, Samsung 845DC Evo és Samsung 850 Pro SSD-k támogatása
  • Mobil AMD Radeon R9-sorozatú és FirePro W8100 GPU-k diagnosztikája
  • NVIDIA GeForce GT 730 és Quadro K2200M GPU-k diagnosztikája

Az AIDA64 programcsalád tavaly novembertől három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál.

A termékek mellett szintén tavaly újult meg az AIDA64 magyar weboldala is: így már egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásokról.

További cikkek
FinalWire Launches AIDA64 v7.35
Elolvasom
FinalWire Announces AIDA64 v7.30
Elolvasom
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.