Megjelent az AIDA64 5-ös verziója2014. 12. 09.

Figyeld a PC-d állapotát okostelefonon és tableten!

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 5-ös verziója, melynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, melyek fontos elemei a PC-leltárnak.

„Az AIDA64 v5.00 a kategóriájában páratlanul változatos eszközkészletet biztosít a PC egészségi állapotának figyelésére. Az új RemoteSensor szolgáltatás webszerverként működik, így teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy akár helyi hálózaton, akár azon kívülről egy böngészőben követhessék a számítógépük kihasználtságának, érzékelőadatainak alakulását” – emelte ki Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútorának, a SZEROTO Kft.-nek az ügyvezető igazgatója. „A biztonságot szem előtt tartó üzleti felhasználók számára pedig nagy segítséget jelent a telepített tanúsítványok információinak automatizálható listázása, leltárazása.”

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Logitech Arx Control követlen támogatása
  • AIDA64 RemoteSensor
  • Információ a Windows-tanúsítványokról
  • Gravitech, LCD Smartie Hardware, Leo Bodnar LCD kijelzők támogatása
  • Microsoft Windows 10 Technical Preview Build 9888 support
  • Intel „Skylake” CPU bővített támogatása
  • Intel „Braswell” SoC előzetes támogatása
  • Aquaero és Aquaduct érzékelőeszközök támogatása
  • Crucial SSD-k bővített kezelése

Az AIDA64 programcsalád immár több mint egy éve három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A hardverdiagnosztikai funkciókkal kibővített csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál immár több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.00-s verzióra.

A termékek mellett szintén tavaly újult meg az AIDA64 magyar weboldala is: így már egy korszerű, a korábbinál látványosabb és egyben bővebb információkat tartalmazó felületen tájékozódhatnak a látogatók a világszerte több mint 1,2 millió ügyfél által használt megoldásokról.

További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Read more
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Read more
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Read more

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.