Megjelent az AIDA64 5.752016. 06. 28.

A köztes frissítés támogatja az új NVIDIA Pascal és AMD Polaris GPU-kat

A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver PC-s változatait. Az 5.75-ös köztes verzió támogatja a legújabb hardvereket, többek között a nemrég bejelentett NVIDIA Pascal és AMD Polaris grafikus processzorokat. A fejlesztők ezen felül optimalizálták a programban elérhető benchmarkokat az Intel új processzoraira.

 Újdonságok az AIDA64 5.75-ben

  •  AVX2- és FMA-optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Kaby Lake” és „Broadwell-E/EN/EP/EX” processzorokhoz
  • Microsoft Windows 10 Redstone RS1 Insider Preview build 14372 támogatása
  • AquaStream Ultimate és NZXT GRID+ V2 érzékelő támogatása
  • Corsair Link érzékelő továbbfejlesztett támogatása
  • Kingston SSDNow UV400 SSD bővített kezelése
  • AMD Zen „Summit Ridge” CPU-k továbbfejlesztett támogatása
  • AMD Radeon RX 470 és Radeon RX 480 GPU-k előzetes támogatása
  • NVIDIA GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1080 és Tesla P100 GPU-k diagnosztikája

A windowsos PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a hardveres szakembereket megcélzó AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.75-ös verzióra.

Mobilos fejlesztések

Az AIDA64 PC-s kiadása mellett a közelmúltban frissült a program androidos változata is. Az app – amely több mint 1,3 millió letöltéssel büszkélkedhet – teljes körű Vulkan- és Android N támogatást kapott.

További újdonság, hogy újabb mobilplatformon is megjelent az AIDA64: mostantól az app elérhető a finn Jolla által fejlesztett és az egykori MeeGo rendszer alapjaira épülő Sailfish OS-re is. Ez a kiadás az androidos változatban megismert szolgáltatásokat nyújtja, miközben támogatja a Sailfish sajátosságának számító active cover megoldást, mely lehetővé teszi valós idejű hardveradatok kijelzését egy widget-szerű ablakban. Az AIDA64 for Sailfish az e rendszert futtató készülékeken ingyenesen letölthető a Jolla Store-ból.

További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.