Hogyan tudom beállítani az érzékelőikonokat?

XE Product imageBE Product imageEE Product image

Az OSD panel, a SensorPanel és a RemoteSensor mellett az AIDA64 arra is lehetőséget ad, hogy a hardverek állapotával kapcsolatos adatokat – így az egyes komponensek hőmérsékletét, a ventilátorok fordulatszámát, a feszültség- és fogyasztásértékeket – a Windows tálcáján ikonokban jelenítsük meg.

Az érzékelőikonok beállítása a Fájl / Beállítások / Hardverfigyelés / Érzékelőikonok lapon végezhető el. Az „Érzékelőikonok megjelenítése” opció bekapcsolásával aktiválhatjuk az ikonok megjelenítését a tálcán.

Az itt látható listában ki tudjuk választani azokat az elemeket, amelyeket a tálcán monitorozni szeretnénk, illetve az ikonok stílusát is testre szabhatjuk.


Az ikon háttérszínének és a rajta megjelenő felirat színének a megadásához jelöljük ki az adott elemet, majd kattintunk a „Beállítás” gombra. Az ikonok stílusának előnézete az Érzékelőikon oszlopban látható.


Azt, hogy az AIDA64 milyen gyakran frissítse az ikonokban megjelenített adatokat, a Beállítások / Hardverfigyelés / Frissítési gyakoriság lapon állíthatjuk be.