Számítógép

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

Összegzés

A menüsorban lévő Összegzés – ahogy azt a neve is mutatja – egy összegzést mutat a számítógépünkről. Ezt a listát szűrhetjük a Beállítások / Összegzés lapon. A listához hozzáadhatunk további információkat a Beállítások / Egyéni komponensek oldalon, illetve egyéni változókat a Beállítások / Összegzés lapon. A lapon kékkel kiemelt elemekre kattintva előhívható egy felugró menü, melyben a kiválasztott elem jellegétől függően a gyártó termékbemutató, illetve BIOS- és driverletöltést biztosító weboldalára mutató linkek jelennek meg.


Számítógépnév

A számítógép Windows hostneve, valamint NetBIOS- és DNS-neveinek listája található ezen a lapon.

DMI

Ez a lap az SMBIOS specifikáció szerinti Desktop Management Interface információkat listázza, mint például az alaplap felületén található csatlakozókat és foglalatokat, és ezek részletes leírását.

IPMI

Intelligent Platform Management Interface, ahol az IPMI-rendszer eseménynaplóját és az érzékelő által mutatott értékeket tekinthetjük át.

Túlhajtás

A túlhajtás menüpont alatt a CPU tulajdonságait, sebességét, gyorsítótárát, az alaplap tulajdonságait, a lapkakészlet tulajdonságait, a BIOS tulajdonságait, és a Grafikus processzor tulajdonságait tekinthetjük meg.

Energiagazdálkodás

Megállapítható a számítógépünk energiaforrása, akkumulátor esetén annak élettartama. Bizonyos szünetmentes áramforrásoknál (UPS) a telep hőmérséklete, bejövő és kimenő feszültsége, valamint az átmenő fogyasztás is kijelzésre kerül.

Hordozható számítógép

Notebook fizikai információk, valamint az Intel Centrino megfelelőségi teszt kerül listázásra ezen a lapon.

Érzékelő

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a számítógép lassú, vagy rendszerhiba miatt leáll, esetleg kezd szétesni a képernyő tartalma, akkor a Számítógép / Érzékelő lapon megtekinthetjük az alaplap, a CPU és a lemezek hőmérsékletét, a hűtőventilátorok fordulatszámát, továbbá a számítógépünk feszültség- és fogyasztási értékeit.